LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

Kútúra

2008.02.19. 00:20 Ypszi

Komolyan, lehetne írni egy sorozatot a 7es vonalán képződő sztorikról. Muldör és Szkáli vizsgálná a buszokon megfigyelhető anomáliákat, és ők derítenék ki, hogy ufó-e vagy sem az, akinek van bérlete, és valójában idegen lény-e az, aki vett éjszakai jegyet. Ők felügyelnék az ellenőrök földi származását is. Csak a sofőröket hagynák békén, ha vezetni tudak, az már elég.

Talán a Stefánia útnál, nyílnak az ajtók a megállóban. Kivéve a hátsót.
Kedves, őszinte női hang:
- Nyissa má' ki!
Semmi..
- A hátsó ajtót nyissa má' ki!
Bip-bip-bip, ajtók bezáródnak.
- A kurva anyádat.....!
Ajtó gondolkodik, összes nyílik.

Nos igen.. egy csuklós buszon valószínüleg a hangunk végighömpölyög a (csapjunkhasunkra) 80 álló- és 40 ülőhely felett, az utasok eközben némán ácsorognak, és még a kinti közlekedés sem meri apró morajlással megszakítani a kommunikáció eme útját, majd a hanghullámok ezek után nem pattannak le a sofőr plexikalitkájáról, és tutibiztos, hogy a vezető sem hallgat zenét, és eljut hozzá az információ.
És igen, biztos hogy a legelől ülő a hibás, ha nem nyílik az ajtó. Te nyomorék, szerencsétlen picsagyümölcs! Ha nem jelzel, mit vársz mégis?!
Jópersze, nyomhatott volna a sofőr all-int is, és akkor nyílik az összes, jelzéstől függetlenül, de abba meg mi a kihívás?
Mindenestre a vezetőnek volt annyi esze, hogy ha rögtön ajtócsukás után ég a lámpa, akkor valaki lemaradt, és nyitotta az ajtót.

De komolyan ennyi ésszel még életképes valaki?


Na.. közben aludtam 4 óra alatt összesen kb kettőt, de úgy nagy átlagban ébren vagyok, a koffein is leért már a lábamba, szóval kicsit teregetek, mosok még (Sopánka néni nagy örömére), vasalok, picit rámolok, egy kevés szeméttől megszabadulok (és akkor még mindig sok van:/), és azt hiszem a szennyes ruhákat és edényeket is eltakarítom a földről. Mert hogy máshol épp nincs helye, mindenhol cucc, cucc, cucc..


Jaaaa.. de vki elmagyarazhátná, hogy én vagyok-e a hülye, ha nem értem ezt:
Férj mondta, hogy szeretné megkapni anyu tv-jét. Ám legyen, két bazi nagy készülékkel úgy sem tudok mit kezdeni, csak a helyet fogja.

Y: Jó, de elő kell vennem a papírjait, szerintem még garanciás, egy nagy lila folt van az egyik sarokban, meg kéne csináltatni.
F: Állítólag 90ezerért vette.

????
És általában ilyen logikával folynak a beszélgetéseink.. na erre varrjál gombot!

Szólj hozzá!

Címkék: bkv droid

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr60345087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása