LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

Hipochonderek ne olvassák..

2008.10.16. 13:58 Ypszi

Azt bírom nagyon a vérvétel előtti egy órás sorbanállásban, mikor 30 ember áll előttem (a lustálkodó székenülőket nem beleszámítva) arra várva, hogy egyáltalán az adatokat felvegyék a procedúrához, hogy egyszerűen nem hagynak sorsomba beletörődve, rezignáltan olvasni, hogy csak arra figyeljek, és ne arra, hogy nem bírok állni, hogy fáj a lábam, éhes vagyok, mert 24 órája nem ettem, hogy ne legyek rosszul és el tudjak menni a nyomorék testnedvcsapolásra, hogy ne a hányingeremre gondoljak, vagy arra, hogy épp fázom vagy épp melegem van. Nem, nem hagyják hogy ezektől távol tartsam magam, és csak simán belefeledkezzek egy Kurt Vonnegut könyvbe, csendesen.

Természetesen éppen mögöttem kell állnia egy banyacsoportnak, akik egyrészt állandóan meglöknek, és hiába van rajtam hátizsák, hogy legalább azt kivédjem, hogy hozzámérjenek közvetlenül, állandóan belémütköznek, mert forgolódni kell, és az ember nyakára állni. Közben persze megy a csacsogás, hogy miért kell ennyit sorban állni, és hogy miért szüntették meg a Korányiban a labort, és hogy milyen az egészségügy, és múltkor a férje így meg úgy rosszul lett, és az orvos nem csinált semmit, de ő persze tudta hogy mit kell, mert az orvos hülye, ő viszont nem. Az oké, hogy manapság az orvosok szellemi értéke nem mindig haladja meg egy döglött hintaló értelmi képességét, de abban is erősen kételkedek, hogy a nyanya diagnózisa megfelelő lenne.

Tisztára az a feeling ütött be, mikor az ember elmegy sátortáborba, egy elhagyatott helyre, ahol a közelben max pumák és temetők találhatók, és éjjel, a tábortűz fényénél rémmesékkel traktálják a többieket, versenyezve, hogy kinél szarnak be a legtöbben a félelemtől.

Szóval ment a sztorizgatás, hogy kinek milyen baja van, mivel próbáltam a könyvre koncentrálni, így lemaradtam a nyertesről, viszont megkaptam a 91-es hívószámot, ami bár páratlan, de mégis örültem neki, mert két prímszám szorzata, ami meg jó. 

Utána meg átmásztam a Péterfybe, ahol szerencsémre csendben várakoztak az emberek, nem voltak rémtörténetek ismeretlen betegségekről, és gusztustalan tünetekről. Úgy negyed óra konzultáció után megörvendeztettek azzal a hírrel, hogy kiváncsiak a gyomrom belsejére, szóval kedden fél8kor nagyon várnak egy szuper kis gyomortükrözésre.

Legalább valakit érdekel a belsőm is, muhaha...

Főleg, hogy ha most bárkit érdekel a külsőm, az tuti perverz, mert már látszódnak a szegycsonthoz kapcsolódó bordáim is.. de legalább van esélyem szerephez jutni egy B kategóriás horrorban :)

JA! Mert hogy egyébként beteg lennék vagy mi. A szokásos nyár végi vírusos hasmenés-hányás kombóból indult, és földönfetrengős görcsökké fajult a dolog. Ha eszem, fáj, ha nem eszem, akkor is, csak akkor még elviselhetően, ha nem eszem, hogy ne fájjon, akkor az éhségtől kezd el fájni. Ha beveszem a görcsoldókat, fájdalomcsillapítókat, hogy ne fájjon és tudjak enni, és eszem, akkor 1-2 órán belül kihányom. Szuper körforgás, kár hogy már unom. És ezek csak a fő elemek, a fetrengős performansz és a görnyedve járás hatásfokozó betét, ahogy az időnként fel-felbukkanó hasmenés is. Még nem döntöttem el, hogy regény lesz belőle vagy egy eposz..

Mindenesetre az epém rendben, aminek csak azért nem örültem, mert akkor már túl lennék az egészen, és ismét csacska kislány módjára ugrándozhatnék virágról virágra. (Vagy viagráról viagrára, töknyolc:)

Annyiban mondjuk boldog lehetek, hogy azóta állítólag javult a vérképem. Persze majd ha látom az adatokat, akkor elhiszem. A múltkori leletemre is azt mondta a doki, hogy a számára nem érthető vérszegénységen kívül, amivel a hematológiára küldött és ahova azóta se jutottam el, mert nem kaptam időpontot, a beutaló meg lejárt, szóval azon kívül minden rendben, és csak úgy 6 érték tért el a normálistól, de sebaj.

Most erről ennyit.. még van mit pótolnom, de kicsit bejelentkeztem, hátha hiányoztam valakinek :)

2 komment

Címkék: hikomat

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr5717022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gildor · http://gildorblog.blogspot.com 2008.10.19. 21:22:41

ja, szoktalak olvasgatni.
de mostanában mindig ugyanazt olvastam, úgyhogy unalmas volt :D

Ziebi 2008.10.21. 15:51:02

Persze hogy hiányoztál :)

Jobbulást :)
süti beállítások módosítása