LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

A lövöldöző szomszéd

2010.06.08. 20:27 Ypszi

Jó, persze, szenzációhajhász a cím, de tulképp mégiscsak igaz. Fura csattanások hangja szűrődött be kintről, a cilák is nagyon figyeltek, majd pár perc múlva felfigyeltem a csattanások és a szomszéd háztető alatt, a párkányon mászkáló galambok felröppenésének összefüggését, valamint a közelebbi hangforrás miatt rájöttem, hogy én ezt a hangot ismerem, és összeállt a kép.

Valamelyik agyament szomszédom légpuskával* lövöldöz a szomszéd házon gubbasztó galambokra! Először azt hittem, hogy valaki alólam, de a következő lövés szerint inkább jobbról. Ha sűrűbben lőne, akkor ki tudnám találni, hogy ki az, de most negyed órás szórakozás után elfáradt, vagy megúnta, nem tudom, szóval még nem jöttem rá. Remélem nem is fogok, mert akkor ez azt jelentené, hogy nem lövöldöz túl gyakran.

Hát ilyen barmok élnek itt. Aki erre képes, mire képes még? Ha rájönnék ki az, bemerjek-e kopogni hozzá, hogy sürgősen hagyja abba? Mert mást vajon mit tehetnék? Szóljak a rendőröknek? Ők mit tesznek? Különben is az árvízzel van elég gonduk. És egyáltalán foglalkoznának ilyennel? Fene se tudja, remélem nem kell ezen többet agyalnom, mindenesetre ma megint utálom magam azért, mert humanoidnak születtem :(

*Ja még valami: onnan ismerem a hangját, hogy az egyik cserkésztáborban légpuskával lövöldöztünk céltáblára, szóval használtam is, de nem galambokra basszameg! (eldurrant az agyam....)

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr662067270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mooncat · http://rajzoltam.blog.hu 2010.06.10. 14:26:30

nyugodtan szólhatsz a szerveknek, ilyenért simán beviszik. lakott területen tilos lövöldözni. (bár én sem vagyok biztos benne, h szólnék, nem vagyok az a szólós fajta.)

hülye köcsög szomszéd.

Mcsilla · http://meszarosblog.com/ 2010.06.10. 18:11:36

Szegények! És állatkinzásért nem lehet feljelenteni? Itt lazán megteszik, de tudom Magyarországon másképp mennek a dolgok. És mi van, ha gellert kap egy töltény? Az aluminium is tud ám rendesen ütni. Szegény Büdikém is valahogy igy járta meg két éve, azóta is benne van a golyó.

Unatkozik a lelkem, szegény szomszéd, küld ki a gátakra!

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2010.06.10. 20:21:23

Az a jó/baj velem, hogy ha azt mondom magamban: mégegyilyenés.... vmit teszek, akkor utána nincs még egy olyan. Ez jó, mert megszűnik a rossz, de rossz, mert lehet hogy csak ideiglenesen, én meg nem tettem semmit.

Szóval most azóta nem volt semmi, de előtte sem. Az is lehet, hogy nem szomszéd volt, csak vmi látogatója az egyik szomszédnak.

De ha megismétlődik, biztosan szólok a yardnak, főleg hogy már az árvízes dolog is kezd lecsengeni, talán lesz idejük vele foglalkozni.

Na igen, akinek ennyi fölös energiája van, mehetne zsákot pakolni. Mire kitaláltam, hogy milyen jó lenne, ha én is mennék, addigra jött a jóidő, tehát reggel 8tól este 10ig csak épphogy élek, az meg senkinek nem kell, hogy a zsákok közé bucskázzak, és még velem is foglalkozzanak. Így hát letettem a jótékonykodásról.

ribizlifozelek · http://ribizlifozelek.blogspot.com/ 2010.06.11. 03:37:08

Ja, es ne mondd meg a rendoroknek, hogy galambokra, hanem csak azt, hogy a szomszedod puskaal lovoldoz ki az ablakon.

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2010.06.11. 03:41:06

@ribizlifozelek: nade ez így nem jó, mert ha ezt mondom, akkor megkérdik, hogy melyik, én meg közlöm, hogy nem tudom, mert nem láttam, csak hallottam. A csattanó hang meg nem jelent semmit önmagában... szóval ebbe beleköthetnek, aztán még engem csuknak le valótlanságok miatt, ezek képesek..
süti beállítások módosítása