LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

Hehe..

2009.09.07. 01:46 Ypszi

Épp megint a (szerintem) józenés horror-sorozatot nézem, és mi tűnik fel? Házasodni készül egy pár, akik ismerősök. Hát igen.. mindketten a Psych(- dilis detektívek)ben játszanak, a főszereplő srác (James Roday) épp azt a csajt (Maggie Lawson) szeretné befűzni időnként, akit ebben az epizódban fog elvenni. Ehhe.. :) Ezeket direkt rakják össze?

Amúgy még az a fura, hogy pl. a Szívek szállodájában szerepelt egy Dean, meg egy Logan. Dean aztán az Odaátban Sam, de a testvére Dean:) Logan meg a Veronica Mars-ban jelenik meg később, már nem tudom milyen néven egy újságírót játszik, aki Veronica fiújának, Logan-nek a testvérének adja ki magát. Más ilyen névkereszteződést még nem láttam, de azért ez fura, hogy a régi Dean mondogatja a tesójának, hogy Dean, meg Logan szájából hallom, hogy Logan.. pedig ezek a nevek pl nem olyan sűrűek a sorozatokban.. lehet hogy véletlen, de olyan fura:)

Úgy kell nekem, tudom:)

2 komment

Címkék: sorozatok

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr281365067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lizocska 2009.09.11. 23:06:48

nekem minden könyvben volt olyan szereplő, akinek a neve a következőben megjelent, nem kis zavart okozva a fejemben. POnt ugyanígy:
amikor a romantikusban Hope életét kísérjük szemmel, majd másnap a thrillerben Hope a traumatizált kislány...
vagy a romantikusban Compton egy hely, a vámpírosban meg a vámpír pasi neve:)

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2009.09.12. 00:09:51

@lizocska: hát, ha már a világ néha olyan kicsi, akkor miért pont hálivúd lenne kivétel, meg a könyvek?:) de azért a te példáidban szereplő nevek sem túl sűrűek.. nojo, a Hope az talán, de a Compton? Most hallom először (oké, olvasom..:)
süti beállítások módosítása