Végy elő egy gyufát. Vedd el az útból a serpenyőt. Gyújts meg a gyufát, nyomd meg a gombot, majd gyújtsd meg a gázt is. Fújd el a gyufát. Tartsd a gombot húsz másodpercig. Engedd el. Bazmegolj. Gyufa, gomb, gáz. Ne fújd el. Tartsd harminc másodpercig. Gyufát érintsd a gázhoz, majd így engedd el a gombot. Háháááá.. tartsd még negyven másodpercig, most már jó lesz. Rakd a helyére a serpenyőt.
Nyisd ki a fagyasztó ajtaját. Az a hűtő! Az meg a mosogatógép. Na megvan. Húzd ki a rekeszt. Szedd össze a földről a tartalmát. Rakd vissza. Csukd be az ajtót.
Blogolj. Feledkezz meg az olajról.
Rohanj be a furcsa szagra a konyhába. Szidjad a saját felmenőidet. Nyisd ki a fagyasztót. Még mindig nem az. Na végre. Vedd elő a panírozott csirkemelles zacsit, vegyél ki belőle egy darabot. Igen, hideg. Rakd bele a husit az olajba.
Igen, messzebb kellett volna állnod.
Blogolj. Feledkezz meg az olajról.
Az égett szagra spurizz vissza a konyhába. Már nem kell megfordítani a húst. Zárd el a gázt. Csodálkozz rá, hogy milyen szépen összezsugorodott a hőtől a mirelites zacsi. Fogd meg, hogy visszatedd végre. Szedd össze a husikat a földről. Tanakodj, hogy mi legyen. Miután megoldottad, vedd ki végre a húst az olajból.
Száraztésztával és itatóspapírral ajánlom, vodka-martinivel, hogy ne érezzük az ízét.
Csacsogunk