LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

Az a baj a viharokkal,

2010.05.29. 13:19 Ypszi

hogy állandóan alszom tőlük. És mivel rossz alvó vagyok, így minél többet alszom, annál fáradtabb vagyok. Persze ahogy nekikezd villámolni-dörögni-esni, már jól vagyok, de előtte.. 

Ma is már hajnalban ébren voltam, teljesen jól, aztán hirtelen szédülés álmosság, de olyan szinten, hogy majdnem koccant a fejem az asztalon. Le is dőltem, mert ülni se bírtam, folyt a nyálam is, ahogy kell, egy órája meg arra ébredtem, hogy morog az ég, meg veszettül fényképeznek. Azt én vágtam eddig is, hogy valamelyik frontot nem bírom, fájó fej, pulzáló artériák, de hogy nem bírok ébren maradni egy nyamvadt vihartól, az már túlzás. Eddig nem nagyon zavart, de most hogy hetek óta vihar van, kezdem unni a mormotaságot. Nagyon.

Amúgy az van, hogy rájöttem, nekem a 4 óra a tuti. Hajnali 4 körül simán fel tudok kelni, nincs semmi bajom olyankor. De ha ezt nem teszem meg, a következő időpont du 4, amikor felébred az agyam. Legalább már ezt is tudom, a végén kézikönyvet kell írnom magamról :)

1 komment

Címkék: hikomat

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr852040177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ziebi 2010.06.02. 04:57:29

No megjöttünk. :)
süti beállítások módosítása