LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

Uborka

2009.09.02. 13:26 Ypszi

Emlékeztek ti a Bobó, meg a Góliát című gyerekújságokra? Egész tűrhetőek voltak akkori fejjel, persze mert a Garfieldot valamiért nem járattam, vagy nem ismertem (jézusom, bele se merek gondolni), vagy drágább lehetett, nem emlékszem, csak arra, hogy még Góliátos évkönyvem is volt, tényleg, ezek az évkönyves izék még léteznek?

A Bobó az a stüszivadászkalapos szőke figura, a Góliát meg lenn látható, a kis feketehajú. Bobóra már nem emlékszem, csak hogy az erdőben él, vmi szőrmók barátai vannak (azokat szerettem), és a szendvicsében MINDIG van csemegeuborka. Mert aki az uborkát szereti, rossz ember nem lehet.

Góliát meg egy őskori kis fickó, kőbaltával, a lába nyomában kardfogú tigrisekkel.

Ez két külön újság volt, de pár szám erejéig (vagy még tovább, nem tudom), voltak közös részek, mint a fenti kép is mutatja.

Az első ilyet olvastam, Góliát valahogy Bobó idejébe és világába kerül, összefutnak, Bobó megkinálja szendviccsel, Góliát meg laza mozdulattal kipeckeli az ubit a szenyából, ezen persze Bobó nagyon kiakad, hisztériás rohamot kap.

Először akkor tettem a szendvicsembe csemegeuborkát. Másodszor meg most.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr521354996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zanz 2009.09.02. 19:31:54

Góliátnak volt egy tök jó sérójú haverja, Iwo, nekem ő volt a kedvencem.

Ennyire ne csinálj rendszert az ubis szendvicsből! :D

zanz 2009.09.02. 22:01:10

dinnyére vodkát... és kész a dinnyés vodka! :D

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2009.09.03. 07:55:50

@zanz: vodkás dinnye az, te.. állitólag krva finom, szép lassan egy léken át fel lehet tölteni a dinnyét vodkával :) azé arra kiváncsi lennék.. bár inkább rummal :D

zanz 2009.09.04. 12:26:35

@Ypszi: van dinnyés vodka is, de az kommersz.

Egyszer kipróbáltuk - Jamie Oliver hatására - hááááát, érdekes volt, na! Utána inkább tisztán ittuk a vodkát! ;) De azért a felszeletelés során a tálcára kifolyó levet szépen felnyalogattuk. ;)

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2009.09.04. 12:43:43

@zanz: a dinnyés rum (bákárdi blézer) az viszont iható.. na nem akkor, mikor be akarsz állni, mert ahhoz kevés :))

nem kell azt felszeletelni.. csak kiini belőle a vodkát :)
süti beállítások módosítása