LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

Tavaszi tekercs paradicsommal

2009.05.30. 04:03 Ypszi

Vegyél egy adag mirelit csirkés tavaszi tekercset a Jings-től a Plusban. Gyanakodj, hogy 400gr nem 199 Ft. A pénztárnál mikor megtudod, hogy de igen, gyanakodj még jobban.

Az új taktikával gyújtsd meg a gázt, helyezd rá a serpenyőt. Kerüld ki a macskát, majd borulj fel a másikban. Etesd meg őket. Vedd elő a dobozt, és lepődj meg, hogy a 20db tekercs helyett csak 19 van benne, és hogy a doboz negyede közel 1000 kcal, ez 5db 4x1cm-s tekercs. Hitetlenkedj. Forgasd. Tényleg 200Ft volt?

A forró olajba rakj bele pár tekercset. Hányjál. Fittyet a szagra. Találd ki, hogy a köret paradicsom lesz lilahagymával, mivel más úgy sincs a hűtőben. Próbáld kinyitni a hűtőt, majd többszöri becsapódás után használj feszítővasat. Lepődj meg, hogy a zöldborsófőzelékes fazék kapaszkodik az ajtóba. Kábítólövedékkel altasd el, vedd ki a zöldségeket.

Vágd fel a paradicsomot. Most a hagymát. Szedd ki a hajadat a szemedből. Vegyél elő tálat a salinak. Ordíts, mert elérte a hagyma a retinádat. Keverd össze a tálban a cuccost, sózd meg.

Az olaj felé menet essél fel a macskában, kapaszkodj meg a serpenyő nyelében. Állj fél percig mérlegállásban, imádkozva, hogy semmi nem borul tovább. A tekercs mindjárt kész, vedd le a serpenyőt. Ugorj három métert hátra, mert kicsap az olaj. Verd be a derekad az asztalba.

Vegyél elő fakanalat, hogy kiszedd a tekercseket. Igen, a henger-alak gurul. Vegyél elő még egy fakanalat, mert már unod a harcot.

Vegyél elő tányért és evőeszközt a kajához. Miután lecsöpögött a tekercs, borítsd a tányérra. Szedd ki a mosogotóból azt a fránya szökevényt. A tekercsekkel és a salival vonulj be a szobába.

Ülj le az asztalhoz, és egyél. Kergesd le a macskát az öledből. Foglald össze a tapasztalatodat: a tekercs ropogós, zöldséges, és a csirkét biztosan csak azért nem érzed, mert az nem étel, azzal fejbevágni kell embereket. Gyanakodj még az árára, és várj reggelig, hogy mi történik (vagy mi nem).

A vodka-martinit hagyd a hűtőben. Kivéve, ha szomjas vagy.

(1000 kcal ebbe nem is fér el!)

szerintem: (5/5)
Savaztatok: (5/5)

7 komment

Címkék: kaja

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr51152611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ziebi 2009.05.30. 06:24:55

Én a helyedben bewebkameráznám a konyhámat :D

Cilák nem lopnak kaját? Anyósoméknál a macska imádja elvinni a cuccot, persze nem azért mert éhes (oh dehogynem, folyton éhen akar halni), hanem mert csak. Mert neki az kell. Meg mert a hülye majmok (mi) olyan viccesen viselkednek, meg érdekes hanglejtéssel mondják hogy : "Pamaaaaaacshogyaaaaaazaaaaa irgumburgumrecefice (ezt sosem mondják de egyszer szívesen meghallgatnám, gondolja magában), a libamáááj!..Na jó, akkor veszek elő a fagyasztóból pörköltet, főzzünk hozzá tésztát." a lopás alól nem képez kivételt a kutya ajándékba kapott velős csontja sem amit megenni ugyan nem tud mert akkor majdnem mint ő maga, de faxán bekotor a szőnyeg alá, hogy abban a legeslegalkalmatlanabb pillanatban, mondjuk amikor forró levessel közlekedünk, szóval felboruljunk. És amikor eszünk arról is tudnia kell. Körbejár és mindent végigszagol. A szádat is hogy mit ettél.
Imádom a kis szőrgombócot. :D

deep_fried 2009.05.30. 19:20:13

Az ilyen macskát mi rögtön megfenyítenénk. A lopás az kb. egyszer fordult elő (meg ők kinti macskák). Amit előszeretettel csinálnak jellemzően (a két tesó, már 1) szétmarcangolni a taknyos pzs-ket (nyilván ízlik nekik), meg beugrani a fürdőkádba és a vizet nézni/iszogatni. Egyébként pont az halt meg, amelyik az okosabb volt, és képes volt ajtót nyitni, meg bemászni a tetőtérablakon. Az új kis (lány) macska meg kezdettől fogva félős volt.

Ziebi 2009.05.30. 20:29:44

Deep: igen, igazad van. Az a baj hogy nem mi neveltük hanem anyósék, és ők maguk sem tudnak igazán haragudni rá, az állat meg leveszi hogy a dádá mögött most igazi érzelmek vannak, vagy ez csak ejnyebejnye.

Pl anyósékat simán megharapja ha olyanja van, minket nem mer, mert egyszer, azaz 1 alkalommal mikor megpróbálta komolyan megkergettük. Ennyi kellett.

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2009.05.30. 20:36:08

Imádom a vitriolos humorodat!!!!!!!! :))))

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2009.05.30. 21:48:47

@Ziebi: nem, nem lopkodnak. Koki azért nem vak (bár ha sokáig a földön lenne valami, lehet hogy megtenné), Prücsök meg azért nem, mert ő Úrihölgy.
Egyébként volt már hogy lopott, de azért 100%-osan én voltam a hibás, megszegtem a szabályokat.
Vagyis én előbb ettem, mint ő, és husosat, és két percre felügyelet nélkül hagytam a tányért az ágyon. És ebben a lakásban csak az asztal az enyém:)

Amúgy Jess volt lopkodós. Egyszer volt nálunk egy barátnőm, éhes volt, kapott egy kiflit, a kutya meg nekifutásból kikapta a kezéből, és futott vele tovább. Te, majdnem behugyoztunk a röhögéstől. A másik eset: rántott hús sütés nagyüzemben, minden az asztalon.. és nem lelopta a kilógó répát?? A harmadik meg úgy volt, hogy a bogyiszlói paprikát fenn hagyta anyám az asztalon, Jess ránéz Cicóra, Cicó fel az asztalra, és leharcolta Jessnek a paprikát. Akkor jöttünk rá, hogy a kutyánk igazi magyar. Kedvence az erőspista volt. Hát noooormáliis?? :))

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2009.05.30. 21:49:26

@alliteracio: Köszönöm:) ez csak azért van, mert a vitriolos üveg kupakját nem találom :))

Ziebi 2009.05.30. 22:50:28

Ypszi :D

Na azt képzeld el amikor Pamacs sorban áll a töltött káposztáért. Ja, múltkor meg a zöldborsón nyammogott. Az éhező. :D
süti beállítások módosítása