LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

Ha lenne egy félméteres pókom...

2008.03.14. 05:18 Ypszi

.. akkor tudnám mivel magyarázni azt a 2,5 méteres pókhálót, amit a minap találtam az asztal és a plafon közé kifeszítve. Így viszont csak abban lettem most már teljesen biztos, hogy én bizony ritkán járok haza, akkor is csak alunni.. pff, ciki..

Nade.. nézzük csak mi történt mostanság velem.. azon kívül, hogy mint az őrület intézem a dolgokat, és hamarosan talán egy picit már ki is látok a teendők mögül.

A minap álmodtam két versikét! Nesztek:

Palinta-hinta
Minta
Ez a ló,
Nem eladó!

A másiknál meg azt álmodtam, hogy húzom ki a kávé-automatából a zaccos rekeszt, belenézek, és azt mondom:
Sacc per kábé, ez egy (1) zacc per kávé!

Rém vicces figura vagyok! Nos, hogy ismét ilyen jót hörpintettünk vidéki versenyzőnk humorkulacsából (még egy köcsögöt a köcsögfára!), mesélek egyet.

Egyik éjjel (hajnalban?reggel?) száguldozok haza a 907-essel, mikor is felszáll egy jókedélyű társaság. Nem volt náluk alkohol, mint egy másik társaságnál, nem randalíroztak, csak jókedvük volt, röhögcséltek, és egy cseppet hát hangosabbak voltak egy pihenő pipacsmezőnél. A társaság a buszon utazó tömeg 62,5%-át tették ki, vagyis 5-en voltak, meg egy hátizsákos nénike, egy ürge (kétlábú), és én. Ez persze nem fontos, de a lényeg az, hogy nem volt túl sok ember, akit zavarhattak.
Na a pasika, aki szerintem nálam idősebb lehetett egy picinyt, de azért apámnál fiatalabb, szóval ez tuti nemrég költözött el anyucitól.
Ugyanis a kis társaságnál volt egy duda, amit kétszer picit megszólaltattak, nem volt vészes, aztán harmadszorra sikerült hangosabban is beüzemelni, de csak tizedmásodpercre, persze óriási röhögések közepette.
Az emberke elrohant a buszvezetőbácsihoz, és jól megmondta neki a rosszfiúkat! A sofőr mit tehetett? Bemondta, hogy tessék rendesen viselkedni. Aztán vmit beszólhattak szerintem, mert az ürge megint felállt és megint ment árulkodni. Komolyan mondom, tök nevetséges volt a fószer.
A társaság felé véletlen sem volt egy szava sem, ahhoz nem volt elég vér a pucájában, de árulkodni, azt tudott. Bleeee... nem igaz, hogy vki ennyire nem tud férfi lenni! Pfuj.. csak fogta, szorongatta a kis mappáját, és rohangált a buszvezetőhöz.. röhej..

Képzeljétek, holnap (már ma) ki fogok mozdulni! Nem kell takeszra felügyelni, mert vasárnap jön be, és lesz egy hely, ahova elmegyek, másokkal, de nem mondom meg hogy hova, és hogy kikkel, mert hátha olvassa valaki a blogot (bár szerintem nem, de sose lehet tudni), akinek nem kéne tudnia, hogy mi tudjuk, hogy..na értitek.. nem? nembaj:)


Majdnempasi is bejelentkezett, lehet végre sikerül összefutnunk. Most már másfél hónapja lesz hamarosan, hogy nem találkoztunk, és most már lenne rá igényem egy icipicit ;)


Ja,
mostanában csak ilyen összefoglalók lesznek, nem igazán van hangulatom, meg időm, meg energiám folyamatosan pötyögni..

Na megint átraktam dínósra az egerem! Tökjó:)

2 komment

Címkék: sztori droid

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr37380233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frank 2008.03.25. 17:31:53

Tán tőlem féltél, Kedveském? :)

Szólj rám, ha van mit reámönteni.

Pusszancs, Frank

Ps. Bő 3 hét, oszt házas vagyok, mint egy csiga... Hehe.

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2008.03.26. 07:08:32

Nem feltem en senkitol, csak du ertem haza, lefekudtem aludni 1 oracskara, es nem birtam aztan felkelni, pedig Peti tobbszor is hivott, de nem tertem magamhoz, csak reggel :/

Na, ugy latom te is meghulyulsz.. nem gyors ez egy kicsit? De vegulis te tudod ;)
süti beállítások módosítása