LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

Ezennel bejelentem, hogy..

2008.03.14. 14:28 Ypszi

.. kivégeztem:
Reklám, nem reklám, nem érdekel, ezen élek. 5 nap alatt sikerült magamba döntenem a 24x2,5dl-t tartalmazo kis csomagot.. de már itt van az utódja! Nem maradok ellátás nélkül:)
A kaisersben múltkor életem kockáztatásával jutottam hozzá. A kis dobozok a legfelső polcon vannak alapból, így igen csak gondban vagyok, ha az első két sor már hiányzik:)
Na vasárnap az egy órás zárás előtt nem sokkal ott járkáltam a polc körül, mint a mérgezett egér. Ugyanis a legeslegtetején, ahova még szméagol se tud létra nélkül feljutni, na ott ficergett ez a raklapnyi itóka. Nézek jobbra, nézek balra, sehol egy eladó, akit megkérhetnék. Pénztár két méterre, szekuriti ott beszélget. Na mondom, egy életem, egy halálom, megszerzem magamnak a kiszemelt portékát.
Kis műanyag fellépőt egy mr.bean-es körbekémlelés után feltűnés-mentesen a helyszínre vonszoltam. Még egy körbesasolás. Nem rohantak rám a biztonságiak, szóval felmásztam. Pár pillanat hatásszünet, még mindig élek, szóval szépen magamévá tettem a göngyöleget, plusz egy db-ot, és vígan masíroztam az irodába újdönsült szerzeményemmel.
Ami egészen mostanáig bírta. De szerintem ez nem sok.. végülis 25db, és 5 nap alatt ittam meg, vagyis 5db jut egy napra. Ahhoz képest, hogy az egyik 24 óra alatt tizet döntöttem magamba, ez nem is sok. Najó, emellett azért egy kávé még beficcent... az a háromdecis godzilla-fajta :)

Mikor tegnap Hiszti Géza kirongyolt a boltba, és én megkértem jól, hogy hozzon ilyet, ha lát, megkérdezte, hogy én most tulképp szét akarom-e cseszni a szervezetem? Akkor röhögtem rajta, most méginkább.

Nézzük csak.. folyamatosan koffeint döntök magamba, az energiaital miatt mérhető módon is, átlag 400-700mg-ot (ez vajon mennyi? sok?) naponta, alig eszem, aludni se nagyon szokásom, általában evés és alvás tekintetében a szombat a dőzsölés napja. A többi napon szinte semmi. És semmi bajom... komolyan.. itt meg.. dőlnek össze a lányok, vérnyomás, megfázás, vírus.. mindenki elkapott vmi nyavalyát, én meg vígan workoholizálok.. és akkor most kinek milyen a szervezete? ;)


Najó, arról most nem nyitok vitát, hogy milyen lesz....:)

2 komment

Címkék: koffein

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr93380777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gildor · http://gildorblog.blogspot.com 2008.03.17. 10:02:57

Ebből biza az a tanulság, hogy kell a lakásba koffeinvezeték... Olyan, mint a barátság kőolaj, soksok atmoszférával adagolná a frissítőt...

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2008.03.17. 16:12:21

Ah, en mar kitalaltam, hogy inFravenasan fogom megkapni majd a napi adagom :)

Vagy csak mint a Mash-ben, infuziobol szopogattak a martinit furdes kozben.. ez se egy rossz megoldas :)

süti beállítások módosítása