LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

907-es és 15 ellenőr

2008.02.18. 03:33 Ypszi

Hmm, nem igazán tudtam mit kezdeni magammal, hát bejöttem, hátha a munka helyreteszi az agyamat.
Nos, fura egy látvány volt a közel 15 ellenőr. Ezek nagy részén láthatósági mellény volt, pedig volt világítás a buszon. Gondolom így akartak hatóságibbnak kinézni, vagy csak feltűnési kórban szenvedtek.
Mondjuk nem volt velük túl nagy gond, egy marcona alak kérte az én bérletemet is, megmutattam kis kómázás után, és még csak abba sem kötött bele hogy nincs beírva a szám.
Mondjuk én rajta semmilyen azonosítót nem láttam.. azon gondolkodtam később, hogy ha megkérem (tényleg) kedvesen, hogy azonosítsa magát, akkor vajon azok 15-en nekem ugranak-e, vagy olyan természetességgel húzza elő a kis igazolványát, ahogy én a bérletemet?

Kibebaxott hideg volt egyébként, belémfagyott volna a szó, ha magamban beszéltem volna. Az egyik útbaeső nonstopba be akartam térni. Egy érdekes, elázott figura gombolta kis pénzét egy flaska borért. Aztán kért vizet, mert hogy szomjas. 3 decit. Az eladó közölte, hogy csak kétdecis pohara van. Aszongya az ipse, hogy nem baj, majd fordul még egyet. Ehhehhe.. aztán kért még egy cigit is.. ekkor az eladó megkérdezte, hogy feleségül ne vegye-e, majd elhessegette.
Na igen.. érdekes egy humanoidok kóricálnak az utcákon..
 

6 komment

Címkék: bkv droid

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr87343659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gildor · http://gildorblog.blogspot.com 2008.02.18. 17:37:55

Szia!
Hát, ez megy hogy sikerült? :)
Tegnap még nem láttam semmit!

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2008.02.18. 17:43:18

Gildor,
az utobbi napokban osszegabalyodtak a dolgok, nem volt igazan erkezesem irni.. igy potoltam, de hogy idorendben maradjanak, az eredeti datumokkal jelentettem meg a bejegyzeseket.. nem volt kedvem egy dallaszhosszusagu posztot irni, datumokkal..

Gildor · http://gildorblog.blogspot.com 2008.02.19. 14:48:19

Drága Ypszi!
Mostmár kezdem sejteni. Nekem sok meló, még nem olvastam végig, de igyexem. :(

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2008.02.19. 14:58:49

Nem kell sietni, nem lesz belole holnap doga :)

Gildor · http://gildorblog.blogspot.com 2008.02.19. 15:36:32

Én is ezt szoktam mondani!
Drága Ypszi, amit olvasok, elszomorít, de idegenként nem tudok mást mondani. Tudok kicsikocsival valamit segíteni? Úgy látom mindenhova gyalog rohangászol, ha este 6 után és 12 előtt szólsz, próbálok segíteni.
Vigyázz magadra. Nem ismerlek, nem tudok rólad semmit, nem is akarom ezt a látszatot kelteni, egyszerűen csak normális valaki vagy, azért nem somfordálok el álszent képpel...

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2008.02.19. 17:03:18

Gildor
köszönöm! Megjegyeztelek, mint ráncigálható célszemélyt, de általában megpróbálok minden önmagam intézni, barátnőmet is csak azért könnyű magammal citálnom, mert csak én vagyok a főnöke, kartávolságban van minden nap.
De sose lehet tudni alapon megjegyeztem a felajánlást, és még egyszer köszönöm szépen!
süti beállítások módosítása