LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

Hogyan mossunk hullámvasúttal?

2008.01.24. 22:07 Ypszi

Zanza reggel megnézte az "új" lakást. Vagyis a legújabb ideiglenes kérót, mert hogy augusztus óta még mindig nem sikerült beköltöznie a sajátba.
Ja, hát kérem az, hogy ennyi hónap alatt sikerült ügyfélszámhoz jutnia az elmünél, az csak ahhoz volt elég, hogy legyen áram, a villanyórában. Hogy onnan a lakásig miként jut el az energia, na azt már az elműs villanyszerelő kétlábú se tudta, tehát a lakásban egyelőre max petróleumlámpával tudna világítani, vagy gyertyával.
Végülis tökmindegy, 3 éves kölyökkel mindkettő megoldás ugye.

Szóval megvizualizálta a következő színhelyt, és bár hűtő nincs, de tv van. Viszont mosógép sincs, úgyhogy még a költözés előtt nagymosást csinál. Utána meg? Nos igen, hogyan is tisztítsuk ruháinkat mosógép nélkül?
Több lehetőség is akad.

Az elsőhöz kell egy zacsi, instant víz, mosószer, aztán irány Surány helyett a vidámpark, fel a hullámvasútra! Ha lehet ne tartsuk a cuccot az ölünkben, még vizesek leszünk. Első menet a mosásé, második az öblítés. Harmadik a szárítás-centrifugázás, mondjuk akkor már vegyük ki a ruhákat, és kapaszkodjunk bele jó erősen, és kérjünk meg még pár embert a zoknik, pólók, melltartók, baszódisznós alsónadrágok tartására.
Miután visszaszereztünk mindent mindenkitől, és még azt az ipsét is levertük, aki meg akart lógni a micimackós hálóingünkkel, mehetünk is haza a frissen mosott, száraz ruhákkal!

A második módszerhez nem kell hullámvasút. Ez már Zanza ötlete volt, de ő biztos nem írja le.
Végy egy dézsát.
Töltsd tele koszos ruhával, vízzel, és mosószerrel.
Kapcsold be a stroboszkópot.
Lökd a dézsába az epilepsziás barátod.
Az öblítés ugyanígy folyik csak öblítővel, a centrifugázáshoz viszont már két epilepsziás kell.

(Igen, viccelek ezzel, mert először is, amilyen hikomatos vagyok én is, megtehetem, másrészt meg poén az egész világ, úgyhogy le van ejtve ki mit gondol.)

Mi is történt még ma?
Ja igen.. Zanza belerakott egy nagy adag röhögést a pincepozitív dobozba. Ha majd lekerül, jól megijeszti az archiváló humanoidokat az ugrándozással. Mi persze tudjuk, hogy csak a röhögéstől rázkódik, de megtartjuk magunknak a titkot jól.

A többi lütyőséget elfelejtettem, pedig minden nap akad bőven.

Szólj hozzá!

Címkék: agymenés

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr92310586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása