LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

És

2009.06.10. 21:37 Ypszi

a hétvégén magamhoz vehetem a legújabb szerzeményeimet:

- Doc Martin 1-2. évad - egy orvosról szól, aki elájul, ha vért lát, furcsa kisvárosi környezet, még furább emberekkel, és kapcsolatokkal, abszolút nem ismert színészekkel, sőt, mindegyik csak átlagosan néz ki, szóval nem ilyen bombasztikus, vékony, széparcú tökéletes nőcik és izmos, jóhajú, lehengerlő mosolyú pasik szerepelnek benne :)

- 12 majom - ebben jöttem rá, hogy Brad Pitt nem csak egy szépfiú, játszani is tud

- Hét év Tibetben - megint Brad Pitt, szép szőkén, hegyekkel, és van benne egy csaj, akit akart, de nem őt választotta :)

- Egy hölgy arcképe - kosztümös, Nicole Kidman, John Malkovich, Christian Bale, Viggo Mortensen, Mary-Louise Parker, Barbara Hershey - ej, igazi lélektani dráma

és mivel ákcijó van, de még milyen, nem fogok tudni ellenálni pár 4-500Ft-os dvd-nek. Komolyan, a koporóm majd egy óriási dvd-tok lesz, beépített lcd képernyővel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr911177413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása