LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

Anyázás

2008.02.06. 17:10 Ypszi

Nos igen.. bért kéne csinálni, ehelyett anyázok, egyre cifrábban és egyre hosszabban.
A bérprogram tavalyi verziója annyira jól kezelhető, gyors, egyszerű, de mégis okoska volt.

Ez meg.. tök más, még a struktúra sem hasonlít, átállni elég nehéz, minden máshol van, máshogy van. Ráadásul nem hozta át jól az adatokat, így minden juttatást mindenkinél egyesével kell beállítani, ami az átlag 50fő körüli alkalmazottszámnál nem olyan vicces dolog ám.

Az egészet megnehezíti még, hogy rém lassan reagál a dög, rákattintok valamire, és várok, várok, várok, pedig türelmes típus vagyok (emberekkel nem, de ez máás..), neteztem én mobilról, miközben már mindenhol adsl volt.. az meg az 56k-s modem szintjét sem érte el.. de azért mindennek megvan a maga határa.

Még nincs vége! Időnként, napjában többször is úgy gondolja a szemét, hogy ő bizony lefagy. Persze úgy tűnik, hogy fut, a feladatkezelő szerint legalábbis, de igazából nem. Aztán lehet, hogy nem fagyott le, csak kómába esett, mindenesetre sok hasznom így nincs a dologból. Ééés.. sose lehet tudni, hogy miután kilövöm, aztán újraindítom, milyen adatok maradnak meg benne! Van akinek megmaradnak a módosításai, van akinek nem, van akinek félig.. szóval még egyszer mindent le kell csekkolni, ami rém sok idő, mivel ugye borzasztóan lassú az egész szarkupac.

Most komolyan.. egy jól működő, egyszerű, gyors progit miért is kell upgrade címén ilyen fossá elbaxni?:(( sírok.. tényleg.. és a listázás!!! hát amellett komolyan meg lehet őszülni. És ha mellékattintok.. agyrém.. wááááá

És haladnom kéne nagyon, de egyszerűen ez egy anti-sztahanov program!
Útálom és kész! A régit akarom vissza :(


JA!
Beszéltem anyuval, most van ilyen 3napos kezelésen. Mivel egyszer már majdnem eltette a kórház láb alól, mert vizsgálatok nélkül kapta a kemót, most nem járóbetegként kapja a cuccost, és minden reggel vérkép, meg egyebek, amiből kiderül, hogy érdemes-e folytatni, vagy gond van és inkább kis szünet. Nagyon remélem hogy jól fog reagálni, túl sokat volt már kórházban.
Ha nem a tüdejéről lenne szó, már rohannék füvet rendelni, hogy a mellékhatásokat csökkentsük. Érdekes, ámerikában orvosi célra adnak ilyet, és legális. És akkor jön a közhely, hogy nem vagyunk ott.. hát baromira nem, de ebbe most ne menyjünk bele..

5 komment

Címkék: meló anyu

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr30341199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adslfigyelo · http://adslakciok.blog.hu 2008.02.28. 18:22:52

Sajnos hiába gyors a te interneted, ha a drót végén a szerver megnyekken.
A dolog természetesen orvosolható...
Tudod... mint a háború... pénz, pénz, pénz...

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2008.02.28. 18:28:43

Ez biztos igy van, kar hogy en nem a netet szidtam, sot az a gep neten sincs, amelyiken szerencsetlenkedtem a programmal..
:P

Rush 2008.03.02. 22:53:07

Énis ceretlek:)))

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2008.03.02. 22:54:27

Rush:)

Az elozore majdnem azt irtam, hogy nicsak, egy elszabadult paciens.. de most mar kettot kell irnom:))
süti beállítások módosítása