LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

Sátrak

2009.06.09. 12:49 Ypszi

Megint sátortábor van itt, a főutcában, ami azért jó, mert megint valami banzáj lesz kajákkal, programokkal. Itt mindig van valami, és 5 percre tőlem, mert ez a sétálóutca a legdivatosabb hely ezekre itt. Abszolút belváros, majdnem Miskolc közepe:)

Minden hónap első vasárnapján (esetleg lehet, hogy szombaton is, de aznap nem bújtam ki a barlangomból) van itt ilyen bolhapiac, zsibvásár jellegű dolog. Az ember kiül a padokra, vagy hoz asztalt magával, vagy nem, és árulnak képeket, szőnyegeket, kilincset, dísztárgyat, vázát, gyertyatartót, mindent, amit el tudtok képzelni. Ami nagyon tetszik, hogy a forgalmat nem zavarják. Elég széles a járda itt, de még a felét sem foglalják el, nagyon kulturált az egész, nincsenek hangos ordítozások, meg reklámkiabálások, mindenki nyugodtan csücsül a helyén, esetleg kicsit átszól a szomszédnak, úgy beszélgetnek, nem hagyják el a standot. Szóval tetszik, tetszik a forgatag, a sokféle dolog az utcán, bár még sosem vettem ilyen helyen semmit. Ez a fajta nyüzsgés tetszik, mert egy helyben nyüzsögnek, nem jönnek velem szemben, nem jönnek mögöttem, nem kell kikerülni senkit :)
 

3 komment

Címkék: miskolc

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr991174204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cho. 2009.06.09. 20:24:12

Ez tök jó :)
Én is szeretem az ilyesmiket, van hangulatuk.

Ziebi 2009.06.09. 21:31:22

Garázsszéle helyett utcaszéle :) Karaj :)

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2009.06.10. 03:05:16

@Ziebi: nem, karaj nem volt :)))
süti beállítások módosítása