LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

Nagyon nem vicces

2008.07.25. 09:50 Ypszi

 

úgy próbálkozni az alvással, hogy közben a macska abban a tudatban, hogy ki tudja mikor láthat megint, csak és kizárólag a fejemen hajlandó aludni, esetleg a nyakamon keresztben, teletömve az arcszerkezetemet szőrrel, mellékelve két pipacsmező decibelhasználatával elvégzett dorombolást, és amikor közlöm vele, hogy most már pedig hess, keményen kapaszkodik a hámszövetembe, körömmel, és mikor húzom lefele, tágul az arcom is.. nem, én nem nevettem..

Ráadásul még nincs ott a Kéz sem.. borzasztó..

2 komment

Címkék: alvás cila

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr70584848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ziebi · http://saltlakecity.blog.hu 2008.07.26. 10:12:19

Jaaajjjjjde rooossz neked:) Kérem a macskát :))

Ypszi · http://ypszi.blog.hu 2008.07.26. 10:48:29

NEM ADOM! Mert azért imádom, de ha bejön az, amiben mesterkedem (márpedig miért ne jönne be, csak egyelőre nem nyilvános - bár a falon elmondtam, csak itt nem nyilvános még), akkor nem lesz ilyen gond, mert többet tudok majd vele lenni, és akkor nem lesznek ilyen szeretet rohamai:))

Egyelőre a porszivóval csinálok magamnak fél óra nyugalmat, mert attól fél, és elbújik jó időre, ha bekapcsolom, úgyhogy rászoktam a lefekvés előtti porszivózásra :)))
süti beállítások módosítása