LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

Indulás

2010.06.13. 01:31 Ypszi

Na fél2, mindjárt itt a Zoli, hogy idegbajt kapjon tőlem még az utsó pillanatokban, mert mindig félek, h itthon hagyok vmit. 2 körül indulunk, vagy előbb, aztán 6kor száll fel repcsi, aztán 8 után érkezés, és irány D-hez, úgy 10 körül már megérkezettnek érezhetem magam :)

Leszek neten, nem szabadultok meg tőlem. :))

8 komment

Címkék: london

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr842077486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.06.13. 07:21:42

Várunk. :) Érezd nagyon jól magad!

anyamadár · http://atmenetiallapot.freeblog.hu/ 2010.06.13. 12:14:58

Jelentkezz be mindenképpen! :) Remélem összefutunk a héten Londonban!!!

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2010.06.14. 04:40:30

Gyors helyzetjelentés: D lánya aranyos, ahhoz képest jól elvagyunk, h nem csipázom nagyon a gyerekeket; nem tudok aludni, de a madarak itt is fél4kor kelnek; ma túl sok embert láttam, szóval frusztrálódtam, de senkit nem vertem meg, és nagyon hiányoznak a cilák, és csak picit segít, h itt van az egyik lasztijuk, meg a csipogó egerüket szorongatva próbálok szundizni. Később bővebben is írok:) Most az alvással szenvedek.

@anyamadár: még nem tudom a "programjaimat", és elfelejtettem mikor lenne jó neked, ha esetleg írtad (mailt még nem néztem ma, holnap lesz az a nap), de valszeg csütörtök-péntek lenne nekem jó, mert az itteni barátaim h-k ill. k-sz napokon szabadnaposak.

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2010.06.14. 04:42:31

Ja, és Pyry is hiányzik, mert régen beszéltünk, de most direkt nem skype, mert akkor tuti nem tudok fél órát sem alvadni, már kezd reggel lenni, szóval most már nagyobb sikerem lesz etéren:)

De az estére üzenem, hogy: Sting, hátsókert, nighty night, és copper boom! :))

Chabodeux 2010.06.15. 10:45:35

Érdekes...Indexen akadtam rá a történetedre/blogodra és felkeltette az érdeklődésem. Mindig is érdekelt a pszichológia, de főleg az értelem/tudat hatalma, ha szabad ilyen elvontam fogalmaznom. Az igazság az, hogy én mindig is szkeptikus voltam a mentális betegségekkel kapcsolatban, sőt, némely "normális" betegség is pusztán képzeletben létezik. Nem állitom (alig tudok vmit a betegségről sajnos), hogy ez esetben is erről lenne szó, inkább az elméd befolyásának a mértékéről szeretnék érdeklődni egy-egy mániás v. végletesen depressziós korszakodban.
Főleg az a mondat fogott meg a "diványos cikkben", hogy nem érted 5 perce miért is tetted amit és mi motivált. Ez valóban őritően hangzik és még elképzelni is nehéz (bár hozzá kell tennem, én a múltbeli tetteimért nem vállalok felelőséget, mivel szentül hiszem, hogy tanultam a dologból és most már jobb vagyok :), tehát abban a hitben élek, hogy a tudatom állandó fejlődésben van )Ezzel együtt, amire kiakarok lyukadni az az, mint ahogyan te, mármint Te, is emlitetted vmelyik bejegyzésedben, hogy logikusan gondolkodol, sőt néha túl bonyolitod a dolgokat, tehát feltételezem bármilyen "hangulat-fázisban" is vagy, a logika és az értelem kell, hogy irányitsa a tetteid. ---itt elakadtam és 5 perc gondolkodás után arra jutottam, hogy a cikk végén emlitett buddhista vonalon indultam el én is. A tudat állandó, tehát a hangulatod változik, amely erős érzelem löketeket generál, ami átmenetileg mégis csak megváltoztatja a tudatod, igy a józan itélőképességed.

Most szembesültem a kérdéssel miért is okoskodom itt, mikor semmit sem tudok a dologról, feltételezem túl lusta vagyok utána olvasni és könnyebb Tőled infót kérni( arról nem is beszélve, hogy a személyes tapasztalat mindig megbizhatóbb) és feltételezem ezzel az értelmetlen elmélkedéssel akartalak kifejtésre sarkallni :)

Elméletem szerint enyhe pszichopata tendenciákkal birok, ezért is vonz engem ennyire ez a téma, mivel valamilyen szinten az értelmet háttérbe szoritja átmenetileg az érzelem, és ez számomra ismeretlen és rendkivül nehezen elképzelhető (Márha a hangulatot érzelemnek vehetjük ),

P.S. Elnézést, hogy csak úgy ide "off-topicozok", de igy első nekifutásra nem találtam konkrét elérhetőséget, és az amúgy is túl tolakodó és személyes lett volna, igy simán ignorálhatod a kommentem :)

Üdvözlettel Chabodeux

Ziebi 2010.06.17. 00:32:52

@Ypszi: és én ezt csak most olvasoooom :)))) Dettó, a hiányzás is meg a hátsókertesség is mindennel, kivéve Stinget ugye mert az Viggo :)***

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2010.06.18. 01:02:49

@Pampers: hú, erre majd később válaszolok, majd akkor lesz több időm írni, ha otthon leszek újra (szombat után), nem akarom két sorral kiszúrni a szemed :) Amúgy üdv, és itt nincs olyan, hogy off :))
süti beállítások módosítása