LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

Repülősök! Kérdés..

2010.06.06. 19:33 Ypszi

Szóval az lenne az én kérdésem, hogy lakott területen szabad csak úgy röpdösni összevissza, nagyon alacsonyan? Nemrég volt itt egy repcsi, a belváros felett (jó, Miskolc, nem Pest, de azért belváros), nem túl messze a tetőktől, ilyen propelleres, duplaszárnyas, hangos, sárga, rémísztő szörnyeteg, itt jött-ment a jöttment, én meg minden alkalommal azt vártam, h valamelyik tetőben fog kikötni, pedig nem hajó, hanem rossz. Komolyan halálra ijesztett.

Már hallottam többször ezt a járgányt, pár hete tűnt fel, de mindig csak 1-2x jött, most fél órán keresztül körözött, amit szeretek, de csak reggelire, kenyéren, paprikával.

Lehet ezt? Szabad ezt? És ha lehet, akkor azt miért?:)

És még köpköd is.. véletlen sem barnítóspray-t!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr642061063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2010.06.07. 20:08:22

Azé nem hiszem, mert fél órán keresztül tiz körben ugyanott?? másrészt több héten keresztül??

Az egy dolog hogy egy db szúnyog nincs sehol, gondolom azt nem kell megvárni :) Tavaly sehol se volt ez a gép pl :) Szóval nekem nem tűnik logikusnak.
Ja és nem mindig szórt magából vmit.. de amúgy én nem örülök, h úgy szúnyogirtanának, hogy nem szólnak, én meg napozok az erkélyen és rámspriccolnak :)

mooncat · http://rajzoltam.blog.hu 2010.06.10. 14:29:29

nálunk régen volt, hogy sokáig röpködött ilyen ürüggyel. aztán leszoktak róla, és ilyen füstölős autó jár körbe. nem győzünk ilyenkor mindent becsukni.

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2010.06.10. 20:29:22

@mooncat: amúgy más is azt mondta, hogy szúnyogírtás, és ez nekem is logikus lenne... de azért naponta, és ezer kört? Ráadásul feleslegesen, mert tegnap megjelentek..

Elő is vettema citromfű olajam, még élek, és egy szúnyogot a Koki nyomott agyon :D Komolyan, megtaláltam a fotelben, szétlapítva :D

Olman · http://szofejto.blog.hu/ 2010.06.11. 09:30:14

@Ypszi: Az árvizek miatt szépen megszaporodtak a szúnyogok, szóval simán lehetett az és indokolt is a sűrű körözés.

Citromfű, igen... nálam a növény cserépben az ablak alatt vált be a legjobb védekezésnek. Csak kár, hogy elég erős az illata.

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2010.06.11. 09:36:35

@Olman: Én hiszek nektek, csak az a bajom, hogy amíg ez nem körözött, nem voltak szúnyogok :)

Élőben én nem ismerem, de szerintem egy kis citrusillat inkább, mint ezer csípés. Egyik nyáron két lábszáramon csak 60ig számoltuk a pöttyöket.. ennyire szeretnek :)
süti beállítások módosítása