LIVE 10.04.30.



09.09.11.

Csacsogunk

Cinkék

Követőradar:)

Qqts

EQ

2009.05.06. 17:38 Ypszi

Szóval kéremszépen brutálisan elvéreztem egy eq-teszten (érzelmi intelligencia), amit kiegészítettem a rendszerező intelligencia (sq) teszttel. Nos.. érdekesek jöttek ki :)
(Ha megcsinálnád a tesztet, akkor zavaró lehet, hogy az ékezetes betűk krixkraxok, de szerintem így is érthető)

EQ-teszt: a pontszámod: 16
A nők átlagosan 47, a férfiak 42 pontot érnek el. A legtöbb Asperger szindrómás, vagy súlyosan autista 20 pont körül teljesít. A pontszáma alapján Ön (most tegeződünk, vagy magázódunk?:) az átlagosnál szerényebb képességekkel rendelkezik mások érzéseinek megértése, és az azokra való helyes reakciók terén.

SQ-teszt: Ön 39 pontot ért el.
A nők átlagosan 24, a férfiak 30 pontot érnek el. Az Ön rendszereket elemző feltáró, megértő képessége átlagos. (a nőkéhez képest szerintem ez nem is átlagos:)

És akkor keverjük a kettőt:
Simon Baron-Cohen, a brit Cambridge University autizmussal foglalkozó kutatóközpontjának vezetője szerint az emberi agynak alapvetőn három típusta van: a nőies, a férfias és a kiegyensúlyozott, mindkét nem jellegzetességeit magán viselő.

Ha kitöltötte a teszteket, és megkapta az EQ és SQ értékeit, helyezze el magát a koordináta rendszerben.

Extrém értékek
A jobb alsó sarokba az extrém férfias aggyal rendelkezők kerülnek, közülük a 20 pont körüli EQ-val rendelkezők nagy valószínűséggel autisták.

Oké, hogy csak egy teszt, és ennél több kell, de azért ilyenkor elgondolkodom azon, amikor évekkel ezelőtt egy pszichoismerősöm közölte hogy autisztikus vonásaim vannak, az egyik főnököm meg kerek perec megkérdezte, hogy: "Te, nem vagy véletlen aspergeres?"

Nem magyarázok be semmit, csak meghökkentem, és elgondolkodtam. Ez egyébként nem az első eq teszt, amin elvérzek, ezek szerint nem véletlen. Amúgy meg.. valszeg csak simán el vagyok kúrva agyilag, ezen nem változtat, hogy miért, és azon sem változtat semmi, hogy a beilleszkedést nem nekem találták ki :)

 

Amúgy meg. Vannak ezek a kis beépíthető kütyük, amik megmutatják, hogy a blogot honnan olvassák. Több félét is nézegettem, próbáltam. Ami Pyryék blogján van az Miskolcról villog, mikor olvasom őket. Ez meg itt az enyémen, meg Budapestre tesz. Ez tuti, hajnalban kipróbáltam, és engem számol. Pedig úgy megörültem már, hogy valaki 3x végigolvasta a hülyeségeimet.
Azt viszont nem értem, hogy miért látnak két városnak. Most akkor ezek mit figyelnek? Hú, de gyűlölöm, ha valami homály-faktor, és nem értem, és nem látom a logikáját.. grr.. pedig már majdnem megírtam üdvözletemet a városoknak.. de így :/
Most légy okos domonkos Domokos!

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ypszi.blog.hu/api/trackback/id/tr891106574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P_anka 2009.05.06. 18:34:50

Ezt nem értem... Budapestről utolsó belépés 2009. 04. 29-én... tegnap és ma pótoltam a lemaradásom, tehát nagyon nem áprilisban lépett be valaki utoljára Budapestről... vagy Budaörsre tenne? Bár 1/2 10 után léptem be ma... ehhh, biztos én vagyok buta ehhez :) Viszont olvaslak, szorgalmasan :)

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2009.05.06. 18:40:49

Itt az enyimén volt már Budaörs, kétszer is.. lehet hogy az lennél Te?
Na majd egyszer közzéteszem, h milyen városok voltak, mert ez csak az utolsó 100 visitort összesíti.
Aztán majd lehet jelentkezni, hogy hééé, máriapiripócs meg sehol? :)

P_anka 2009.05.06. 18:43:49

Lehet, hogy engem tesz oda... mondjuk kettőnél lényegesen többször jártam erre, csak eddig csöndben voltam :) Bár tény, hogy nincs tőlünk túl messze Budaörs :)

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2009.05.06. 18:46:36

@P_anka: hát csendben is kéne látnia :)) tudod szeressem a statisztikát, ergo vezetem:) de majd találok vmi jobb mutatót is, ami ingyenes..
bár végülis nem fontos, elég az a tudat, hogy vki kiváncsi rám időnként :))

Ja, a mesékbe is bele lehet szólni (jobb felső sarok:), bárkinek:)

P_anka 2009.05.06. 18:49:08

Én már savaztam ma :) Tegnap viszont lecsúsztam róla, éjfél körül jutottam odáig.

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2009.05.06. 18:52:06

Azért az vicces, hogy már a kemény két szavazástól is tiszta dili vagyok, mintha legalábbis a fél ország olvasna :))))
Ziráfot majd jobban be akarom vonni egyébként :))

P_anka 2009.05.06. 18:55:12

OK, Pyrynél is Ricardo a legjobb barátom :)))
Egyébként meg simán olvashat még a fél ország :)

Ypszi · http://ypszi.blogspot.com 2009.05.06. 19:02:07

@P_anka: persze persze.. ahhoz még ki kell fejlesztenem a kilométerekre eljutó sugarat, amivel a befolyásom alá vonom az embereket.. de a terv már készül :D

Ziebi 2009.05.07. 20:40:50

Ezt a tesztet én is megcsináltam anno, de már nem emlékszem mi jött ki... :D

zanz 2009.05.23. 23:08:00

Több általad feltett tesztet nem csinálok meg, mert újabb sötét oldalamra derült fény. ;) (most már értem, hogy miért ugrik mindig XS-es póló a kezembe a Jeans Clubban :P )
süti beállítások módosítása